Velkommen!

Alle bilder er copyrighted og kan ikke bli brukt av andre uten min tillatelse. Alle rettigheter reservert @Rune Olsen/RolFoto

mandag 17. oktober 2016

Frossen høstdag på Hægefjell

 Den årlige hobbynaturfotografsamlingen på hytta til Robert ved Heimdal/Treungen fant sted nå i helga. Utrolig mange fine bilder ble vist på storskjerm, ganske mange glass med interessant innhold ble tømt mens preiken gikk livlig rundt bordet. Allikevel klarte Robert og jeg å tyne inn en tur til Hægefjell på lørdag.
Parkerte inne ved dammen. Tråkka på grusvei gjennom flott og innbydende terreng fram til stistart Hægefjell. Ingen klatrere var å se i de glattskurte steile veggene idag.
Grei tur opp til tregrensa. Her begynte det å blåse bra og lett puddersnø blåste rundt, mens fjellbjørkene sto hvite og krokete med store rimfrostnåler i vindretninga. Utrolig flott stemning som måtte fotograferes behørig. Ble et langt opphold på toppen av Hægefjell før vi returnerte ned til sadelen av Brennstøylnuten og kløyv opp bratte vegetasjonsrenner mellom svaveggene.
Sur vind gjorde at vi gikk raskt ned fra Brennstøylnuten, en litt annen og mindre bratt vei, før vi endte nede på stien. Hele turen var en fryd for øyet. Telemarksfjella sto fram på sin beste side idag. Tilbake ved hytta ble det velfortjent iskald bayer og sosialt samvær med resten av gjengen.5 kommentarer:

 1. Fine bilder og steminger fra fjellturen, du kan det med lanskapsbilder.

  SvarSlett
 2. It looks and sounds as though you had a wonderful time.
  love seeing the frost....

  SvarSlett
 3. Takk for turen Rune, fine bilder fra den. Gikk glipp av noe de late som satt på hytta og drakk øl ;-)

  SvarSlett
 4. Landskapsbilder av høy klasse dette. Der gikk definitivt de andre glipp av noe.
  En iskald bayer smaker nok ekstra godt etter en slik tur.

  SvarSlett