Velkommen!

Alle bilder er copyrighted og kan ikke bli brukt av andre uten min tillatelse. Alle rettigheter reservert @Rune Olsen/RolFoto

søndag 11. januar 2015

Laksand og nattefrost ved skogstjernet

 På en av mine mange turer til skogene i indre deler av Vestfold, i området rundt Korpen Naturreservat, oppdaget jeg dette laksandparet.
 Nattefrosten hadde kledd myrvegetasjonen rundt skogstjernet i hvitt mens morgenstilla lot vannspeilet ligge flatt og blankt. Alt var knugende tyst og stille denne morgenen. Det var bare dette laksandparet som brøyt med den slumrende stemningen som rådet.
Jeg krøyp ned til myra som omgir tjernet og satt meg til inne i vegetasjonen så urørlig som mulig.
Utrolig nok la de ikke merke til meg og etter en stund kom de nærme nok til å ta noen bilder med vinterstemning og miljø som fokus.
5 kommentarer:

 1. Ble et veldig bra innlegg dette her. Flotte bilder av laksandparet, særlig med den litt uvanlige og fine vinterlige bakgrunnen! :)

  SvarSlett
 2. Fint av den flotte anda dette Rune, bra at du serverer litt fuggel igjen. Liker det første og siste best, tøff positur i det første, og fin frostet bakgrunn. Siste har også en fin dus forgrunn som gir god dybde til bildet.

  SvarSlett
 3. Så vackert med frosten i bakgrunden! fantastiskt fina bilder!

  SvarSlett
 4. gratulerer ! en herlig serie !

  SvarSlett
 5. Utrolig flotte laksandbilder Rune. Omgivelsene er virkeilg fantastiske. De to siste bildene er top notch!

  Knut Børge

  SvarSlett