Velkommen!

Alle bilder er copyrighted og kan ikke bli brukt av andre uten min tillatelse. Alle rettigheter reservert @Rune Olsen/RolFoto

søndag 18. mai 2014

Hvitveis i skyggeskogen

Hvitveisen i bøkeskogen her nede ved kysten har allerede sett sine beste dager, men oppe i skyggeskogene oppe i Vestfoldheia står de ennå stolte og uskyldshvite. Men helt uskyldige er de visstnok ikke, de inneholder en giftig saft som kan forårsake sår og blemmer sies det!
 Her inne i den tette bar- og blandingsskogen er det kun strølys som slipper til og det skaper kontraster som er moro å leke med som fotograf.
 Her er et knippe hvitveisbilder fra idag. Alle er tatt med 300mmf/2,8 II + 2x extender III.
 Når det gjelder det siste bildet er jeg usikker på om det faktisk er hvitveis, sjøl om de kan være ganske lilla, særlig på utsida av kronbladene. Bladene var identisk med hvitveis, men kronbladene var lilla både på innersida og yttersida. Noen som har svaret?

10 kommentarer:

 1. Hei Rune, det var noe til macroobjektiv du har brukt her....gir fin effekt med dus bakgrunn. Synes bilde nr. tre var spesiellt fint, ser ut som at blomsten strekker seg etter en lysstråle.

  SvarSlett
 2. flotte komposisjoner. enig med robert i at nr3 var veldig bra

  SvarSlett
 3. Fin serie av hvitveisen. Liker nr 5 og det nest siste veldig godt. Vedr artsbestemmelsen på det siste, tror jeg rimelig bestemt det også er hvitveis. Tror med fete bokstaver!!

  SvarSlett
 4. super bilde Rune, må si at jeg liker det i s/h best !

  SvarSlett
 5. Virkelig flott bildeserie av hvitveisen Rune. Favoritten? hmm, må vel si nr 5 i rekken.

  Knut Børge

  SvarSlett
 6. Mange vakre bilder av hvitveisen......og, ja.....det er nok hvitveis den siste også! :)

  SvarSlett
 7. Preciosa serie, encantadoras imágenes!!
  Un fuerte abrazo.

  SvarSlett
 8. All of them are beautiful, but the first one is special. :)

  SvarSlett
 9. Nydelig serie av hvitveisen sammen og hver for seg! Skulle jeg måtte si noen favoritter er det kanskje nr 6 og 9 som står litt mer fram for meg, i tillegg til det første!
  :)

  SvarSlett