Velkommen!

Alle bilder er copyrighted og kan ikke bli brukt av andre uten min tillatelse. Alle rettigheter reservert @Rune Olsen/RolFoto

tirsdag 18. oktober 2011

Skogsfugljakta Osen 2011: Dag 3


 Nok en flott høstdag er i emminga i de dype skoger i Hedmark. Et kjøligere drag kjennes i lufta. I skyggepartiene har et hvitt rimlag lagt seg som et teppe over skogbunnen og det knaser herlig under skoa når man krysser myra. Det er som en ny frisk og vital stemning har lagt seg over skogen. Et par meiser ytrer sine tynne lokkelyder utover i skogen, en gjeng rastløse grankorsnebb trekker over tretoppene og en ravn roper ut sine hese ytringer. Sola tar snart kommando og de små hvite iskrystallene må slippe taket og la høstfargene ta over igjen.

Klikk på bildene for best oppløsning.


 Bikkja går godt og humøret er på topp i jaktlaget



Men heller ikke denne dagen skjer det nevneverdig gode jaktsituasjoner som gir uttelling. Men skogen og terrenget rundt oss gir uttelling i form av naturglede og flotte synsinntrykk. Synsinntrykk jeg prøver å fange essensen av og siden  videreformidle bl.a her på bloggen.





Siste rest av lys slipper gjennom den tause skogen. En lang men givende dag i skogen er unnagjort. Himmelen gjør sitt beste for å sette et verdig punktum på dagen.
På tide å sette kursen nedover til hytta. Vi velger enkleste løsning og følger grusveien hjem.......



10 kommentarer:

  1. Du lyckas verkligen med att förmedla naturens skönhet både med dina vackra bilder och text! Fint ljus i den första och nr nio är en riktig toppenbild! MVH Susanne

    SvarSlett
  2. Meget flotte bilder Rune :) Mange fine detaljer som du får med deg. Det liker jeg :) Flott fotografert og håndtert :)
    mvh
    Håvard

    SvarSlett
  3. Så mange flotte bilder i et innlegg. Nyter de!!! Så fint det er med svart/hvitt og at du beholder fargen på hovedmotivet. Likte godt bilde to. Det sa så mye synes jeg. Synes du fikk frem skogen så fint. Mange ganger synes jeg at det blir så masse på et bilde, men du har greid å "rydde" litt. Herlig!

    SvarSlett
  4. Får rent hjemlengsel når jeg ser dette! Bilder og tekst nytes gang på gang...:)

    SvarSlett
  5. Fortsatt bare saus, poteter...og tyttebær til middag?

    De to første bildene falt skikkelig i smak...og sorthvitt bildet med capsen på snei var knallbra.

    Hilsen Robert

    SvarSlett
  6. Fantastiska bilder du förmedlar i denna serie !!!

    SvarSlett
  7. Hei!

    Nydelige bilder fra flotte miljø!
    Strålende!

    mvh Knut Egil

    SvarSlett
  8. Så vackra bilder, gillar bilden på hunden...

    SvarSlett
  9. Nice pictures of mushrooms and the undergrowth.

    SvarSlett