Velkommen!

Alle bilder er copyrighted og kan ikke bli brukt av andre uten min tillatelse. Alle rettigheter reservert @Rune Olsen/RolFoto

tirsdag 4. juni 2013

Morgengry i indre Vestfold

I indre deler av Vestfold, finnes det store og ganske lite besøkte skogsområder som gir mersmak. Skogen har stort sett fått lov til å stå urørt av skogsmaskiner og innbyr til gode turopplevelser. Her finnes det flere flotte skogsvann og tjern med tilhørende små perler av noen bekkedrag. Det er først i de seinere ukene jeg, sammen med Tommy Sørensen (TS Naturfoto), har blitt oppmerksom på området. Vi har hatt to rekognoseringsturer inn her og allerede funnet en beverhytte med friske kvister, som sikkert kommer til å bli besøkt ved seinere anledninger. Må innrømme at jeg dette året har vært  svært lite ute i felt med kamera, men ungene vokser fort om dagen så det er bare å henge med :-)  Iogmed at dagene er rimelig hektiske og fullbookete er det ekstra stas når anledningen byr seg å dra til stille og urørt skog  istedenfor til de mer traffikerte kystområdene.
Bildene denne gangen er fra en utrolig flott og stemningsfull morgengry ved Snopa i Andebu.
Snopa er et lite skogsvann ved riksveg 306 og ved ankomst lå det et lite teppe med dis over vannet mens den døsige sola rant forsiktig over tretoppene. Ikke et vindpust i den behagelig morgenlufta, bare fullstendig ro og harmoni. Stillheten denne tidlige morgenen var kun brutt av en og annen morgenfugl,
i dobbel betydning :-)

Alle bilder tatt med håndholdt Canon EF 300mm f/2,8 II og 7D











8 kommentarer:

  1. Artig å finne urørte områder utenfor allfarvei. Når man i tillegg har blikk for de gode motivene slik du har, er det muligheter for gode bilder. Her synes jeg det første ble aller finest, og tøfft at det er tatt med teleobjektiv.

    SvarSlett
  2. Mycket njutbara bilder som du skapat. Speciellt blev jag förtjust i den första bilden, men de är stämningsfulla alla.

    SvarSlett
  3. herlig at det finnes så fine steder og at du deler med oss, kjempe fine bilder.
    dirk

    SvarSlett
  4. vakkert, men hvor er fuglene?

    SvarSlett
  5. Flotte bilder av vakker natur, sikkert et spennende område å ferdes i.

    Ottar

    SvarSlett
  6. Flotte stemningsbilder, der disen og det fine lyset samspiller på en fin måte..
    Fine og naturlige fargetoner i bildene..
    Fin serie bilder av vår flotte natur dette Rune..

    SvarSlett
  7. Dette er bilder jeg kan like! Skikkelig flotte stemningsskildringer, der det siste er helt fantastisk!

    Knut Børge

    SvarSlett
  8. it is my thought that you are a master of shadows and light
    and presenting them to us
    these are gorgeous

    SvarSlett